Follow by Email

Followers

TERIMA KASIH DARIPADA INS


Friday, April 29, 2011

Botol susu bayi BPA diharamkan

1


opss....jangan salah paham dengan tajuk n3 ni yer...
bukan botol dibawah yang ada BPA...
Tapi botol inilah yang lebih selamat TANPA BPA...


klik gambar untuk keterangan lanjut ....

Monday, April 25, 2011

hari ibu

1



Kali ni aku nak berkongsi pasal Tarikh Hari Ibu yang akan tiba tak lama lagi...
Semoga dapat manfaat bersama :)

Mungkin korang dah tau bilakah hari ibu akan disambut pada tahun 2011 ini...
tapi bagi yang tak tahu... baca n3 ini yer....

bukan apa...senang u all nak kumpul duwet untuk belikan hadiah untuk ibu tersayang...

Kalo korang nak taw... tarikh hari ibu ni tak sama setiap tahun... dan ia juga berbeza bagi beberapa negara...

MALAYSIA akan menyambut Hari Ibu pada 8 Mei 2011  [Ahad]

Dibawah adalah keterangan tarikh hari ibu dan negara yang menyambutnya


Tarikh
Negara
Ahad minggu kedua dalam bulan Mei setiap tahun

8 Mei 2011
MALAYSIA, Anguilla, Aruba, Australia, Austria, Bahamas, Bangladesh, Barbados, Belgium, Belize, Bermuda, Bonaire, Brazil, Brunei, Bulgaria, Canada, Chile, China, Colombia, Croatia, Cuba, CuraƧao, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Ecuador, Estonia, Finland, Germany, Ghana, Greece, Grenada, Honduras, Hong Kong, Iceland, India, Italy, Jamaica, Japan, Latvia, Malta, Myanmar, The Netherlands, New Zealand, Pakistan, Peru, Philippines, Puerto Rico, Singapore, Slovakia, South Africa, St. Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Suriname, Switzerland, Taiwan, Trinidad and Tobago, Turkey, Ukraine, United States, Uruguay, Venezuela, Zimbabwe
Ahad pertama dalam bulan Mei setiap tahun

1 Mei 2011
Hungary, Lithuania, Portugal, Spain
Ahad terakhir dalam bulan Mei setiap tahun

24 Mei 2011
Algeria, Dominican Republic, France,Haiti, Mauritius, Morocco, Sweden, Tunisia.

22 Mac 2011
Ireland, Nigeria, United Kingdom
12 Ogos 2011
Thailand yang juga merupakan tarikh lahir Queen Sirikit
22 Disember 2011
Indonesia

Semoga dengan perkongsian ini korang boleh berjimat untuk membeli hadiah untuk ibu tersayang... Hargailah ibu anda sementara dia masih ada...

contoh hadiah yang kami tawarkan :)


Sempena hari ibu akan datang....
aku nak wish Happy Mother's Day to my lovely mom...
Mrs Mapuzar Binti Hasim
and
My Mother in Law
Mrs Siti Aminah Binti Dali


Grab A Button